Welkom bij The Stage!
Klim je het podium op of blijf je even kijken?

The Stage is een podium voor veelbegaafde mensen én de organisaties waar ze zo hard nodig zijn. Het multitalent dat je hier tegenkomt, kan in jouw organisatie een beweging creëren.

Multitalent
Als multigetalenteerd mens kijk je op een andere manier tegen de wereld aan. Daardoor ben je in staat oplossingen te zien waar anderen problemen tegenkomen. Organisaties die dat snappen, willen met jou werken, juist omdat je andere verbanden weet te leggen.

Hokjes
Maar wat gebeurt er in de praktijk? Organisaties hebben juist vaak moeite om veelbegaafden een plek te bieden. Want, o wee, ze passen niet in een hokje. En ook niet in een kantoortuin. Mensen die niet binnen de lijntjes kleuren, zijn lastig te managen.

Toch?

Bla, bla, zeggen wij. Gemiste kans vinden wij. Wij weten dat het anders kan. Multigetalenteerden werken breder dan één hokje. Dat gaat vanzelf. Geef ze een hele wei in plaats van een kantoortuin.

Wij gaan dan ook de boel veranderen. In samenwerking met organisaties die snappen dat je met veelbegaafden andere horizonnen opentrekt, creëren we nieuwe oplossingen. Doet jouw organisatie ook mee?

Want zou het niet fijn zijn als je probleem wordt opgelost? Als het probleem een mogelijkheid blijkt? Hoe ziet de wereld er dan uit?

Wat is The Stage?
The Stage biedt geen stageplekken maar een podium. Een podium waarop de kracht van multitalent tastbaar wordt. Wij slaan een brug tussen veelbegaafden en organisaties.

• Wij helpen jou, multitalent, om werk te maken van jouw unieke eigenschappen.

• Wij helpen jou, organisatie, om multigetalenteerden te laten excelleren in jouw organisatie.

• We identificeren veelbegaafde mensen in bedrijven en organisaties waar ze onzichtbaar zijn voor hun omgeving en vaak ook zichzelf.

Want het kan gewoon. En The Stage laat zien hoe.

Wat doet The Stage dan?
Wij doen op dit moment doen wij vier dingen:

  1. Deze pagina is een theaterdeur naar onze podcast The Stage waarin multigetalenteerde mensen in elke aflevering ingaan op een ander aspect van veelbegaafdheid. Maar we spreken ook met bedrijven. Klik hier om naar podcast The Stage te gaan.
  2. The Stage organiseert één keer per jaar een event voor veelbegaafden en geïnteresseerden. We onderzoeken dan samen de ruimte die multigetalenteerden nodig hebben om optimaal tot hun recht te komen. Het is altijd weer een feestje. Meld je hier aan.
  3. Wij geven een Art Nouveaux magazine uit dat gaat over wat veelbegaafden te bieden hebben binnen bedrijfsleven en dienstensector. Juist nu de samenleving voor grote uitdagingen staat. Het magazine barst uit z’n voegen van eigenzinnigheid.
  4. The Stage leent mensen uit tegen een vergoeding. Nee, nee, The Stage is geen uitzendbureau. Dit is ook niet ons verdienmodel. We willen een omslag in hoe het bedrijfsleven denkt. Wij willen dat talent excelleert en tot bloei komt.

Doe mee met de omslag
Heb je het al door? Net als de veelbegaafden met wie we werken, verlaat ook The Stage het uitgesleten pad. Doe je mee? Dan slaan we samen nieuwe wegen in. Laten we vernieuwers zijn die het podium durven te nemen voor een nieuw geluid.

En dat doet The Stage. Eigenzinnig, tegendraads en andersbedraad. Want alleen zo krijg je een omslag. Samen met multigetalenteerden in Nederland. En samen met organisaties die snappen dat het anders moet.

Samen met jou! Help jij ook mee de hokjesgeest te doorbreken? Meld je dan aan voor ons Art Nouveaux magazine, schrijf je in voor het The Stage event en beluister onze podcast The Stage.

Naar het podium

Scroll naar boven