Kansen voor uw organisatie

Het vinden van de geschikte kandidaat voor uw vraagstuk is lastig, vaak omdat de “perfecte kandidaat” nog niet bestaat en een oplossing voor uw probleem

Ons doel

Uw organisatie of sector worstelt met complexe vraagstukken die met de huidige manier van werken (nog) niet succesvol zijn opgelost. 

Veelbegaafd weet dat hiervoor mensen met een meervoudig talent nodig zijn. Iemand die niet in hokjes denkt en niet de gebaande paden bewandelt.

Tijdens het Veelbegaafd-traject halen we de bestaande talenten in een persoon naar boven. Daarnaast gaan we samen aan de slag, zodat deze talenten zich verder ontwikkelen en op een vernieuwende manier binnen een bedrijf kunnen functioneren. Na afloop van het traject zijn deze kandidaten uitermate geschikt voor het oplossen van complexe vraagstukken.

De kandidaat kan een bestaande werknemer zijn of juist een nieuw gezicht.

Wat doet Veelbegaafd voor bedrijven? 

Bij veel organisaties stijgt de vraag naar talenten die complexe vraagstukken op kunnen lossen. Vraagstukken waarop vanuit de huidige manier van werken geen antwoord kan worden gevonden.

Veelbegaafd gelooft in de kracht van meervoudige talenten. Zo kan een veelzijdigheid die voortkomt uit zowel een muzikaal als een organisatietalent leiden tot iemand die multi-inzetbaar is en zich bezig kan houden met zowel leiderschap als beleidsontwikkeling.

Dankzij een intensief coachingstraject en meerdere praktijkopdrachten bij toonaangevende organisaties, helpt Veelbegaafd meervoudige talenten inzicht te krijgen in wat zijn of haar diverse talenten zijn, hoe deze verder te ontwikkelen en op andere manieren in te zetten. 

Veelbegaafd staat voor persoonlijke ontwikkeling, het laten excelleren van kandidaten en het succesvol oplossen van complexe vraagstukken met de perfecte persoon.

Scroll naar boven