Steun Stichting Veelbegaafd

Met uw bijdrage steunt u onderzoek, het delen van kennis over veelbegaafdheid en de ontwikkeling van veelbegaafdheid.

U steunt als vriend, supporter of donateur onze activiteiten, zoals onderzoek naar de duurzame inzet en ontwikkeling van meervoudig talenten, stimulerende omgevingen en manieren om te excelleren. Evenals het verspreiden van kennis hierover.

Samen met Els van Noorduijn, oud-Olympisch finalist en oprichter van Veelbegaafd, partners en vrijwilligers, werken we aan het bevorderen van veelbegaafdheid.

Hoe ondersteunt u ons?

Vriend van

Word Vriend van Veelbegaafd voor € 30 per jaar en ontvang regelmatig voorproefjes op nieuwe inzichten en uitnodigingen voor events.

Binnenkort beschikbaar. U kunt wel alvast donateur worden.

Actieve supporter

Word Actieve supporter voor € 120 per jaar en doe mee aan meedenk-, meewerk- en meespeel sessies. U krijgt 10% korting op maximaal twee ‘Werken en Spelen’ events, workshops of cursussen. We vermelden uw naam op onze website en u ontvangt regelmatig nieuws, inspiratie en uitnodigingen voor events.

Binnenkort beschikbaar. U kunt wel alvast donateur worden.

Donateur

Wilt u een vrijblijvende donatie doen, dan kan dat natuurlijk ook! We stellen het zeer op prijs en danken u bij voorbaat.

Vriendengroep

Organisaties, afdelingen, groepen, vanaf 10 personen kunnen als Vriendengroep meedoen. We vermelden uw organisatie op onze website en alle vrienden van de groep ontvangen regelmatig nieuws, inspiratie en uitnodigingen voor events. Neem contact op voor een passend aanbod.


Dank namens Team Veelbegaafd

Els van Noorduijn (oprichter)
Jeroen Hollestelle (partner in The stage)
Peter van de Heuvel (partner in-Visie & Pod Past Future)
Levi Willemstein (partner in Human Capital)

Scroll naar boven