Steun Stichting Veelbegaafd

Wat als u eenvoudig een bijdrage kunt leveren aan het laten bloeien van vele talenten? Aan de ontwikkeling van multi-talenten die het verschil kunnen maken in de grote uitdagingen van vandaag en morgen? Dat kan! Door Stichting Veelbegaafd te ondersteunen.

Als supporter van Veelbegaafd ondersteunt u de activiteiten van de stichting zoals onderzoek naar de duurzame inzet en ontwikkeling van multi-talenten en de verspreiding van kennis over dit onderwerp. Wat zijn bijvoorbeeld condities waarin een persoon, een groep, een organisatie of een heel netwerk boven zichzelf uitstijgt?

Werken en spelen is hierbij een belangrijke invalshoek. We doen dit met Els van Noorduijn, oud-Olympisch finalist en oprichter van Veelbegaafd. En met partners, vrijwilligers en andere veelbegaafden.

Als we u vragen om Veelbegaafd te supporten, dan doen we dat ook met de overtuiging dat u en de maatschappij daar beter van worden.

Hoe wilt u ons supporten?

Vriend van

Ondersteun als Vriend van Veelbegaafd al voor € 30 per jaar. U ontvangt persoonlijk regelmatig voorproefjes op nieuwe inzichten en uitnodigingen voor events.

Vriendengroep

U kunt ook als organisatie (bedrijf, vereniging, overheid, etc.) als Vriendengroep ondersteunen voor € 25 per persoon (vanaf 10 personen). We vermelden dan de naam van uw organisatie op de website, alle vrienden van de groep ontvangen regelmatig nieuwtjes en inspiratie, kennis en informatie over veelbegaafdheid, en uiteraard uitnodigingen voor events. Grote organisaties kunnen hier contact opnemen voor een passend groepsaanbod.

Actieve supporter

U kunt ook actief op allerlei manieren meedoen in de ontwikkeling van veelbegaafdheid. Voor € 120 doet u mee. We nodigen u uit voor meedenk-, meewerk- en meespeelsessies om allerlei aspecten van veelbegaafd te onderzoeken. U krijgt 10% korting voor twee Werken en spelen events, workshops of cursussen. En we informeren u over actieve onderzoeken, uitkomsten en inzichten die we opdoen.

Wilt u een vrijblijvende donatie doen, dan kan dat natuurlijk ook hier.

Via deze link kunt u zich als supporter aanmelden en betalen.
Na een jaar ontvangt u van ons een mail met de vraag of u ons nog een jaar wil steunen.

Dank namens Team Veelbegaafd

Els van Noorduijn (oprichter)
Jeroen Hollestelle (partner in The stage)
Peter van de Heuvel (partner in-Visie & Pod Past Future)

Scroll naar boven