Spelen en Werken, ontdek de dynamiek van veelbegaafd

Veelbegaafd

Spelen en Werken, ontdek de dynamiek van veelbegaafd

363 363 mensen hebben dit evenement bekeken.

10 april kun je bij het volgende Spelen en werken event zijn. Topsporters, ondernemers, directeuren, schrijvers/dichters, muzikanten, studenten, onderzoekers, etc. komen hierin samen, leren elkaar kennen en bundelen de ontwikkelkracht rondom twee complexe vraagstukken. De afgelopen events hebben laten zien hoe verbluffend snel deze diversiteit aan mensen elkaar leert kennen en met elkaar oplossingsrichtingen ontwikkelt.

Het doel van onze evenementen is om duidelijk te krijgen wat het belang is van veelbegaafdheid binnen organisaties, hoe je het zichtbaar krijgt en hoe je het voor jouw organisatie kan laten werken. Dit doen wij op onze eigen, voor ons gewoon maar zo unieke en effectieve, manier: We gaan spelen!

Spel nodigt namelijk uit om steeds weer oplossingen te bedenken voor situaties. Er is dynamiek nodig om scenario’s te laten ontstaan die daarvoor nog niet zichtbaar waren of zelfs niet voor mogelijk werden gehouden. Die dynamiek kun je op het event ontdekken. Soms wordt een oplossing direct duidelijk. Soms wordt duidelijk wat er nodig is en ontwikkeld dient te worden. De inbrengers van vraagstukken en jijzelf gaan hierdoor met veelzijdige ervaringen en inzichten weer naar huis.

Op deze dag laten we ons inspireren door Stephan Ummelen van het boek Betekenis & bullshit. Els van Noorduijn, oud-Olympisch finaliste en oprichtster Veelbegaafd, deelt kennis over de betekenis van veelbegaafdheid. Je gaat onder andere aan de slag met meervoudige jonge talenten. Op allerlei manieren geven we betekenis aan wat er die dag gebeurt. En nog veel meer. Dat is veelbegaafd spelen en werken.

Meedoen?

Meld u nu aan voor het event. U ontvangt dan een factuur van € 250 voor uw deelname, lunch en faciliteiten. De stichting hoeft geen btw te berekenen.

Tot 10 april!

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar els@veelbegaafd.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2024-04-10
 

Locatie

Share With Friends

Scroll naar boven